Соломія Гавришко

Вітаю! Мене звати Соломія Гавришко, я студентка третього курсу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя факультету інженерії машин,споруд та технологій. Знаючи, що вибір такого конкурсу – це надзвичайна можливість поділитися своєю унікальною історією та досягненнями, я відчуваю велику вдячність за цей шанс.

Сама я з містечка, яке є батьківщиною людини, чиє ім’я носить мій університет. Жага до знань і досягнень захопила мене ще з перших класів школи і не залишає до цих пір. За час свого навчання я активно залучаюсь до різних сфер студентського життя, будуючи не лише академічну, а й соціальну кар’єру. Моє зацікавлення у будівництві та цивільній інженерії випереджає стандартні рамки, і я завжди готова взяти на себе виклики, які дозволяють мені розвивати свої здібності та компетенції.

Однією з моїх найбільших сильних сторін є привітність, щирість, ерудиція, творче мислення, організаторські здібності,  що відображається у моїх досягненнях як студентки, комунікації з викладачами й одногрупниками та кар’єрі. Навчаючись, я здобула титули відмінниці та стипендіатки, взяла участь у в кількох творчих конкурсах та міжнародній навчальній програмі Erasmus+ , що надихає мене продовжувати поглиблювати свої знання та внесення в спільноту.

Поза аудиторією, я віддаюсь роботі і творчості, де можу розвивати свою кар’єру і особистість на різних фронтах. Мої цілі – це не лише академічний успіх, а й сприяння формуванню позитивного впливу на оточуючих, соціум та благоустрій міст. Проте найбільше моє захоплення – це архітектура. Завдяки знанням, що допоміг мені здобути університет, на даний момент я покладаю всі свої сили на проектування нових укриттів і сховищ для освітніх закладів по всій тернопільщині.

Я вірю, що “Найкращий студент року” – це не лише визнання моїх зусиль, але і можливість показати, як я можу приносити користь своїй спільноті та впливати на світ. Я готова прийняти виклики майбутнього та продовжувати розвивати свої здібності для досягнення ще більших висот.

Щоб підтримати Соломію надсилайте sms-повідомлення на номер 7576 з текстом ГТ143
Обираємо кращих!
Підтримуймо престиж нашого університету на телевізійному конкурсі!